29 Ekim 2014 Çarşamba

Nisekoi İnceleme



Tür : Komedi,Romantizm,Shounen,Harem
Yapım Yılı : 2014
Konu :Raku Ichijou Bir yakuzanın oğlu olması dışında sıradan bir lise öğrencisidir.10 yıl önce tanışıp aşık olduğu bir kızla birbirlerine bir söz verirler.Bu söz kızın kendisine verdiği kilit şeklinde bir kolye ile ilgilidir.Kızda da o kilidin anahtarı vardır.Büyüdüklerinde o kolye ve kilitten birbirlerini tanıyıp evlenme sözü verirler.O günden beri Raku o kızın verdiği kolyeyi yanından hiç ayırmaz.

Bir gün Chitoge Kirisaki adında güzel bir kız Raku'nun sınıfına transfer olur.Tanıştıkları ilk andan itibaren kavga etmeye başlayan bu ikili.Fakat olaylar çok garip bir hal alır.Chitoge Kirisaki ile sahte sevgili olmaları gerekmektedir ama aynı zamanda Raku'nun gönlünde sınıf arkadaşı Onodera Kusaki vardır.Raku bu hayat meselesi olan sahte ilişkiye devam ederkene gerçek aşkına ulaşabilecek mi...?


Nisekoi 2014 kışına damgasını vuran animelerden biriydi.Kaliteli animasyonları ve iyi tasarlanmış karakterleri ile oldukça iyiydi.Özellikle karakterler  çok iyi tasarlanmış.Hatta öyle ki pek çok internet sayfasında Chitoge,Onodera ve Tachibana arasında pek çok anket açıldı. (Bu arada Onodera-chan'a selamlar) Oldukça sürükleyiciydi.Ama aynı Tokyo Ghoul gibi (Buradan 2 serininde yapımcısı olsun yönetmeni olsun hepsine selamlar) tam yerinde bitirdiler.

Kısaca : Anime aslında klişe gibi duran ama oldukça sürükleyici ve güzel bi anime. Tarihi kesin belli olmasada 2.sezon haberide geldiğine kesin izlenmesi gereken bi anime.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Populer Yayınlar

Yazar Alımları

Yazar Alımları Açılmıştır...
Başvurularınızı bekleriz.

Goruntulenme

Bumerang Üyesi

Bumerang - Yazarkafe

TurkAnime Üyesi