26 Ekim 2014 Pazar

Ninja Scroll Tv Series Tanıtım




Kutsal Ejder Taşı... Jubei Kibagami... Shigure...
"Nereye gidersen git insanlar insan, gökyüzü gökyüzüdür."

Herkes bu taşın peşinde ama ona kim sahip olacak? İki ninja klanın bu taş için verdikleri savaş, ölen insanlar, daha çok savaş ve daha çok ölüm.

Jubei kibagami bir kiralık ninjadır. Yolunun bir köye düşmesi sonucunda hayatının akışı da hızlanır. Kendisi ile ilgisi olmayan kişi ve olaylar başı derde girer. Nedeni ise birine verdiği söz üzerine bir kızı aramaktadır. Vermesi gereken şeyin bunca belaya neden olacağını bilmeden arayışına devam eder. Ona engel olmaya çalışan ninjalarla girdiği mücadele içindedir. Shigure ise köyünün başına gelenlerden sonra orman da kendini bilmeden, sadece hayatta kalmaya çalışmaktadır. Ormanda dolaşırken karşısına çıkan yaşlı keşiş Dakuan ve genç hırsız Tsubete ile yolculuğuna devam eder. Shigure ve Jubei’nin karşılaşması sonucunda İşler daha da karışır.

Bu kovalamaca içinde Kibagami’nin karşısına çıkan ve ona engel olmaya çalışıp canından olan ninjalar. Hiruko klanın Işık Prensesini bulma çabaları ve Kimon klanın taş arayışı. İşin içinde bu kadar çok ninja olunca herkes kendine göre teknikler geliştirmiş. Kimisi örümcek misali ortalıkta dönüşürken, bir diğeri ağaç dallarına dönüşüyor.

Ninja konusu ile ilgili bir şeyler izlemek isteyen ve ya türü sevenler için alternatif olabilir. Toplam 13 bölümden oluşan seriden müzikler konusunda pek bir beklentiniz olamasın. Maalesef çeşit çok az.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Populer Yayınlar

Yazar Alımları

Yazar Alımları Açılmıştır...
Başvurularınızı bekleriz.

Goruntulenme

Bumerang Üyesi

Bumerang - Yazarkafe

TurkAnime Üyesi